Choď na obsah Choď na menu

Cristiano Ronaldo legt zijn eerste twee Serie A

CR7’ tikte het leer na een hoekschop in het lege doel en vierde zijn eerste treffer met zijn kenmerkend zegegebaar. Wil je de overwinning met hen vieren, dan kun je je favoriete goedkope voetbalshirts kiezen op onze website.

In de thuiswedstrijd tegen Sassuolo opende Ronaldo na 49 minuten de score voor Juventus, nadat hij na een bal op de paal vanaf dertig centimeter eenvoudig binnen kon tikken. Fans die Cristiano Ronaldo shirt dragen in het spel voor het tanken van hun favoriete team. Opmerkelijk is dat Ronaldo ook voor zijn eerste goal bij Real Madrid 28 doelpogingen nodig had. Ronaldo was meteen los want enkele minuten later scoorde al zijn tweede voor Juve.

Liefst 320 minuten moesten ze erop wachten. Vandaag werd het geduld van de Juve-fans beloond. Tegen Sassuolo (2-1) maakte Cristiano Ronaldo zijn eerste twee doelpunten namens zijn nieuwe werkgever Juventus.