Choď na obsah Choď na menu

Barça moet voorzichtig blijven

Ole Gunnar Solskjaer is van mening dat Manchester United de aanvallende spelers in goedkope voetbalshirts heeft om Barcelona te laten schrikken in Camp Nou. Geen van beide teams was op zijn best in een teleurstellende eerste etappe, hoewel Solskjaer weet dat zijn team geen enkele schot op doelwit wist op Old Trafford. Opgemerkt moet worden dat Barça in alle competities springlevend is - een stap verwijderd van de laatste vier in de Champions League, finalisten in de Copa del Rey, en met een stevige voorsprong in La Liga. United heeft dit seizoen tot nu toe twee keer de odds verslaan, door Juventus te verslaan in de groepsfase van de Champions League en een 2-0 achterstand om te buigen naar PSG in de ronde van 16. Barça moet voorzichtig blijven, omdat United Juventus en PSG heeft verslagen. Europese competitie dit seizoen, met dodelijke stakingen in blessuretijd tweede helft.

United heeft de kansen al verslechterd met onwaarschijnlijke overwinningen bij Juventus en PSG, en Solskjaer gelooft dat zijn team er een hattrick van kan maken. Solskjaer zegt dat de Juventus- en PSG-games als inspiratie zullen dienen. Je zou kunnen beweren dat Pogba een ondersteunende cast mist die hem nog meer zou kunnen laten bloeien. Fans in Barcelona shirt zullen ongetwijfeld een rol spelen in de uitkomst van deze Europese sage tussen FC Barcelona en Manchester United.